Prijs | € 59,95 |
Uitverkocht
Hardback | Januari 2010 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Gordon Ramsay heeft zijn culinaire roem te danken aan de unieke combinatie van een fantastisch smaakpalet en een grote aandacht voor details.
In 'Driesterrenchef' beschrijft Ramsay van vijftig klassieke gerechten precies hoe ze in zijn met drie Michelinsterren bekroonde Londense restaurant worden bereid. Dit indrukwekkende boek is een passend eerbetoon geworden aan een van de beste chef-koks ter wereld!
Specificaties
- Auteur
- Gordon Ramsay
- Uitgever
- Kosmos Uitgevers
- ISBN
- 9789021547466
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 255
Beschrijving
Gordon Ramsay heeft zijn culinaire roem te danken aan de unieke combinatie van een fantastisch smaakpalet en een grote aandacht voor details.
In 'Driesterrenchef' beschrijft Ramsay van vijftig klassieke gerechten precies hoe ze in zijn met drie Michelinsterren bekroonde Londense restaurant worden bereid. Dit indrukwekkende boek is een passend eerbetoon geworden aan een van de beste chef-koks ter wereld!
In 'Driesterrenchef' beschrijft Ramsay van vijftig klassieke gerechten precies hoe ze in zijn met drie Michelinsterren bekroonde Londense restaurant worden bereid. Dit indrukwekkende boek is een passend eerbetoon geworden aan een van de beste chef-koks ter wereld!
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Gordon Ramsay
- Uitgever
- Kosmos Uitgevers
- ISBN
- 9789021547466
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 255