€ 29,95 | ||
Prijs | € 14,95 |
Uitverkocht
Hardback | September 2010 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Een jaar vol seizoensproducten, een jaar vol bijzondere momenten, een jaar vol tips en weetjes. In deze culinaire almanak geeft Stephane Reynaud je voor elke dag van het jaar een recept, waarbij zoveel mogelijk met producten van het moment gekookt wordt.
Specificaties
- Auteur
- Stéphane Reynaud
- Uitgever
- Fontaine/Lannoo
- ISBN
- 9789072975065
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 560
Beschrijving
Een jaar vol seizoensproducten, een jaar vol bijzondere momenten, een jaar vol tips en weetjes. In deze culinaire almanak geeft Stephane Reynaud je voor elke dag van het jaar een recept, waarbij zoveel mogelijk met producten van het moment gekookt wordt.
De recepten volgen niet alleen de seizoenen, maar zijn ook nauw verbonden aan de kalender met de feestdagen die elk jaar terugkeren: kerst, Chinees Nieuwjaar, 1 april, Sint Juttemis... Serieuze en minder serieuze momenten worden met een recept gevierd: soms feestelijk klassiekers, soms eenvoudige, snelle gerechten.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Stéphane Reynaud
- Uitgever
- Fontaine/Lannoo
- ISBN
- 9789072975065
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 560