Prijs | € 19,99 |
Uitverkocht
Paperback | Maart 2011 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Christophe Declercq
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020995534
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Maart 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 159
Beschrijving
Een dessertbuffet bereiden kan iedereen! Met dit boek is het kinderspel om een waaier aan desserten en taarten te bereiden. Banketleraar Christophe Declercq geeft meer dan vijfenveertig recepten prijs met duidelijke werkbeschrijvingen en handige stap-voor-stapfoto's die je met gemak door de verschillende handelingen helpen.
Een overheerlijke chocolademoelleux, notentaartje met karamel, driekoningengebak, mangomousse met frambozencoulis, petitfours, kletskoppen... voor iedereen wat wils. Met de oogstrelende foto's van Lennert Deprettere staan de desserts als het ware voor je neus.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Christophe Declercq
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020995534
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Maart 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 159