Prijs | € 14,99 |
Uitverkocht
Hardback | November 2014 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
The best of the best op culinair vlak Leer koken en bakken met de recepten, tips en trucs van de beste chefs en patissiers ter wereld. Vier topchefs selecteren elf signatuurrecepten en schrijven ze op een heldere en bevattelijke manier uit. De verschillende bereidingen komen stap voor stap in beeld. ?Absolute toprecepten van een internationaal gelauwerde chef
Specificaties
- Auteur
- Alain Ducasse, Christian Julliard, Benoit Witz
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789401420358
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 106
Beschrijving
The best of the best op culinair vlak Leer koken en bakken met de recepten, tips en trucs van de beste chefs en patissiers ter wereld. Vier topchefs selecteren elf signatuurrecepten en schrijven ze op een heldere en bevattelijke manier uit. De verschillende bereidingen komen stap voor stap in beeld. ?Absolute toprecepten van een internationaal gelauwerde chef
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Alain Ducasse, Christian Julliard, Benoit Witz
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789401420358
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 106