BoekieBoekie Agenda 2012

kijk lees en doe (mee)!

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Paperback | Juni 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

BoekieBoekie Agenda 2012 Jet Manrho (red.) Op zoek naar een vrolijk begin van de week? Verras jezelf met de BoekieBoekie Agenda. Het werk van kinderen en illustratoren geeft je een heel jaar inspiratie. Wendy Panders geeft superslimme knutseltips en de tekenheld van Loes Riphagen neemt je mee op spannende avonturen. Natuurlijk ontbreken de gedichtenposters van kinderen uit allemaal verschillende landen niet. Zo leer je elke maand een gedicht in een andere taal. Leuk voor op vakantie! De BoekieBoekie Agenda gaat lekker lang mee en is te gebruiken voor het schooljaar 2011-2012 en het kalenderjaar 2012. En door het handige spijkergaatje kun je de agenda ook ophangen en gebruiken als kalender. Omslag illustratie: Loes Riphagen - de vrolijkste poëzieagenda voor kinderen - agenda en kalender ineen - bruikbaar tot en met december 2012

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
NBD/Biblion
ISBN
9789054831716
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

BoekieBoekie Agenda 2012
Jet Manrho (red.)

Op zoek naar een vrolijk begin van de week? Verras jezelf met de BoekieBoekie Agenda. Het werk van kinderen en illustratoren geeft je een heel jaar inspiratie.
Wendy Panders geeft superslimme knutseltips en de tekenheld van Loes Riphagen neemt je mee op spannende avonturen. Natuurlijk ontbreken de gedichtenposters van kinderen uit allemaal verschillende landen niet. Zo leer je elke maand een gedicht in een andere taal. Leuk voor op vakantie!
De BoekieBoekie Agenda gaat lekker lang mee en is te gebruiken voor het schooljaar 2011-2012 en het kalenderjaar 2012. En door het handige spijkergaatje kun je de agenda ook ophangen en gebruiken als kalender.
Omslag illustratie: Loes Riphagen

- de vrolijkste poëzieagenda voor kinderen
- agenda en kalender ineen
- bruikbaar tot en met december 2012

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
NBD/Biblion
ISBN
9789054831716
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!