Prijs | € 39,95 |
Uitverkocht
Hardback | Juli 2006 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Ruim vijftig authentieke en toegankelijk gerechten van chef-kok Guy van Cauteren. Klassieke vleesrecepten met speciale aandacht voor vergeten delen van kalf, rund, varken en schaap. Sublieme fotografie en heldere recepten die in de foto's zijn ingewerkt verzekeren een geslaagd en oogstrelend resultaat.
Specificaties
- Auteur
- G. Van Cauteren, J. van Hemeledonck
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020965780
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2006
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 173
Beschrijving
Ruim vijftig authentieke en toegankelijk gerechten van chef-kok Guy van Cauteren. Klassieke vleesrecepten met speciale aandacht voor vergeten delen van kalf, rund, varken en schaap. Sublieme fotografie en heldere recepten die in de foto's zijn ingewerkt verzekeren een geslaagd en oogstrelend resultaat.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- G. Van Cauteren, J. van Hemeledonck
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020965780
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2006
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 173