Prijs | € 9,95 |
Uitverkocht
Hardback | Juli 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Chocolade maakt gelukkig. Wit, met noten of puur: niet voor niets genieten we ervan bij het ontbijt, als tussendoortje voor een goed humeur, als dessert, in een zoet hoofdgerecht of als verfijnd gebak. Probeer de meer dan vijftig verleidelijke recepten, van mousse au chocolat tot sinaasappel-chocoladeparfait. In enkele hartige gerechten laat chocola zich zelfs van een heel andere, heerlijke kant zien. Met tips voor prachtige chocoladedecoraties.
Specificaties
- Auteur
- Reinhardt Hess
- Uitgever
- Deltas Centrale uitgeverij
- ISBN
- 9789044725582
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 63
Beschrijving
Chocolade maakt gelukkig. Wit, met noten of puur: niet voor niets genieten we ervan bij het ontbijt, als tussendoortje voor een goed humeur, als dessert, in een zoet hoofdgerecht of als verfijnd gebak. Probeer de meer dan vijftig verleidelijke recepten, van mousse au chocolat tot sinaasappel-chocoladeparfait. In enkele hartige gerechten laat chocola zich zelfs van een heel andere, heerlijke kant zien. Met tips voor prachtige chocoladedecoraties.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Reinhardt Hess
- Uitgever
- Deltas Centrale uitgeverij
- ISBN
- 9789044725582
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 63