€ 7,50 | ||
Prijs | € 4,95 |
Uitverkocht
Hardback | Oktober 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Niets ter wereld kan chocolade overtreffen. Deze explosie van smaken en aroma's geeft ons de allerheerlijkste sensatie. Door de cacaoboter is chocolade de enige eetbare substantie die net onder lichaamstemperatuur smelt. Chocolade smelt als het ware in de mond. De hemel op aarde.
Chocolade-expert Sara Jayne Stanes nodigt jou uit voor een rondleiding door de wonderlijke wereld van chocolade. In Ontdekken neemt ze je mee vanaf de oorsprong in Mexico, waar chocolade oorspronkelijk alleen als drank werd geconsumeerd, tot aan de chocolade die we tegenwoordig kennen. In Verkennen ontrafelen we de verschillende variëteiten, en leer je waarop je moet letten als het om kwaliteit gaat, waar je chocolade het beste koopt en hoe je er het meest van geniet. Sara geeft zelfs een les over proeven. Met bijna 300 verschillende smaken en 400 aroma's kent de cacaoboon een ongeëvenaarde complexiteit. Een willekeurig stukje chocolade kan smaken bevatten variërend van bessen tot butterscotch, en van exotische bloemen tot citroengras.
Genieten bevat een verleidelijke selectie aan recepten. Probeer de truffels eens, of het roomijs, een super royale chocoladecake of de brownies.
Het maakt niet uit of jouw voorkeur uitgaat naar donkere chocolade of witte champagnetruffels, dankzij Chocolade geniet je intenser van elke chocolade.
Specificaties
- Auteur
- S.J. Stanes
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059207035
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 64
Beschrijving
Niets ter wereld kan chocolade overtreffen. Deze explosie van smaken en aroma's geeft ons de allerheerlijkste sensatie. Door de cacaoboter is chocolade de enige eetbare substantie die net onder lichaamstemperatuur smelt. Chocolade smelt als het ware in de mond. De hemel op aarde.
Chocolade-expert Sara Jayne Stanes nodigt jou uit voor een rondleiding door de wonderlijke wereld van chocolade. In Ontdekken neemt ze je mee vanaf de oorsprong in Mexico, waar chocolade oorspronkelijk alleen als drank werd geconsumeerd, tot aan de chocolade die we tegenwoordig kennen. In Verkennen ontrafelen we de verschillende variëteiten, en leer je waarop je moet letten als het om kwaliteit gaat, waar je chocolade het beste koopt en hoe je er het meest van geniet. Sara geeft zelfs een les over proeven. Met bijna 300 verschillende smaken en 400 aroma's kent de cacaoboon een ongeëvenaarde complexiteit. Een willekeurig stukje chocolade kan smaken bevatten variërend van bessen tot butterscotch, en van exotische bloemen tot citroengras.
Genieten bevat een verleidelijke selectie aan recepten. Probeer de truffels eens, of het roomijs, een super royale chocoladecake of de brownies.
Het maakt niet uit of jouw voorkeur uitgaat naar donkere chocolade of witte champagnetruffels, dankzij Chocolade geniet je intenser van elke chocolade.
Chocolade-expert Sara Jayne Stanes nodigt jou uit voor een rondleiding door de wonderlijke wereld van chocolade. In Ontdekken neemt ze je mee vanaf de oorsprong in Mexico, waar chocolade oorspronkelijk alleen als drank werd geconsumeerd, tot aan de chocolade die we tegenwoordig kennen. In Verkennen ontrafelen we de verschillende variëteiten, en leer je waarop je moet letten als het om kwaliteit gaat, waar je chocolade het beste koopt en hoe je er het meest van geniet. Sara geeft zelfs een les over proeven. Met bijna 300 verschillende smaken en 400 aroma's kent de cacaoboon een ongeëvenaarde complexiteit. Een willekeurig stukje chocolade kan smaken bevatten variërend van bessen tot butterscotch, en van exotische bloemen tot citroengras.
Genieten bevat een verleidelijke selectie aan recepten. Probeer de truffels eens, of het roomijs, een super royale chocoladecake of de brownies.
Het maakt niet uit of jouw voorkeur uitgaat naar donkere chocolade of witte champagnetruffels, dankzij Chocolade geniet je intenser van elke chocolade.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- S.J. Stanes
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059207035
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 64