Communicatie

uit eht Scientology handboek

Prijs € 5,45

Levertijd: 2-3 werkdagen

L. Ron Hubbard

Paperback | Maart 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

“Iemand is zo levend als hij kan communiceren", schreef L. Ron Hubbard. En communicatie is een facet van het leven dat hij heel diepgaand heeft onderzocht; alles bij elkaar heeft hij honderdduizenden woorden geschreven over dit essentiële onderwerp. Communicatievaardigheden zijn van essentieel belang op elk gebied waar mensen met elkaar te maken hebben. Alles bij elkaar genomen is communicatie, op welk niveau dan ook, in feite de enige activiteit die alle mensen gemeen hebben. De verschillende manieren waarop effectieve communicatie van nut is, zijn te talrijk om op te sommen want elk aspect van het leven wordt erdoor verbeterd, zowel op het persoonlijke vlak als op het professionele. Het vermogen om te communiceren is van wezenlijk belang voor het behalen van succes bij alles waar men zich voor inzet. Uit dit boekje zul je te weten komen waaruit goede communicatie bestaat, hoe je slechte communicatie kunt herkennen, wat de componenten van communicatie zijn en hoe je ze kunt benutten, en waarom meer communicatie in plaats van minder iemand grotere vrijheid brengt. In dit boekje is ook een groot aantal door de heer Hubbard ontwikkelde oefeningen opgenomen, die iemands communicatieniveau verbeteren en een grote praktische toepasbaarheid hebben in het leven. Door een gedegen begrip van deze gegevens zul je de beschikking krijgen over hulpmiddelen die je voor altijd kunt gebruiken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
L. Ron Hubbard
Uitgever
Signo Publications
ISBN
9788779682382
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
55

Beschrijving

“Iemand is zo levend als hij kan communiceren", schreef L. Ron Hubbard. En communicatie is een facet van het leven dat hij heel diepgaand heeft onderzocht; alles bij elkaar heeft hij honderdduizenden woorden geschreven over dit essentiële onderwerp. Communicatievaardigheden zijn van essentieel belang op elk gebied waar mensen met elkaar te maken hebben. Alles bij elkaar genomen is communicatie, op welk niveau dan ook, in feite de enige activiteit die alle mensen gemeen hebben.
De verschillende manieren waarop effectieve communicatie van nut is, zijn te talrijk om op te sommen want elk aspect van het leven wordt erdoor verbeterd, zowel op het persoonlijke vlak als op het professionele. Het vermogen om te communiceren is van wezenlijk belang voor het behalen van succes bij alles waar men zich voor inzet.

Uit dit boekje zul je te weten komen waaruit goede communicatie bestaat, hoe je slechte communicatie kunt herkennen, wat de componenten van communicatie zijn en hoe je ze kunt benutten, en waarom meer communicatie in plaats van minder iemand grotere vrijheid brengt.

In dit boekje is ook een groot aantal door de heer Hubbard ontwikkelde oefeningen opgenomen, die iemands communicatieniveau verbeteren en een grote praktische toepasbaarheid hebben in het leven. Door een gedegen begrip van deze gegevens zul je de beschikking krijgen over hulpmiddelen die je voor altijd kunt gebruiken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
L. Ron Hubbard
Uitgever
Signo Publications
ISBN
9788779682382
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
55

Pak mee!