Communiceren met ouders? Maak er werk van!

Prijs € 17,00

Niet beschikbaar

Aggy Langedijk

Paperback | Maart 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wie dagelijks met kinderen werkt, heeft ook te maken met degenen die achter het kind staan: de ouders of verzorgers. En die zijn van groot belang als het er om gaat hoe er over jouw werk of jouw kinderopvang-organisatie wordt gepraat of gedacht. Immers, zij zijn het die in belangrijke mate het beeld bepalen dat de buitenwereld heeft van de organisatie waar jij werkt. Goed gestructureerde en heldere communicatie vanuit de doelstellingen van de organisatie is een aandachtspunt dat hoog op de ranglijst dient te staan van een ieder die wil dat er positief wordt geoordeeld over de kinderopvang waar hij of zij werkt. Aggy Langedijk heeft in Communiceren met ouders? Maak er werk van! alle aspecten van de zo belangrijke communicatie met ouders op een rijtje gezet. Met vele adviezen en voorbeelden uit haar jarenlange praktijk als communicatieadviseur en -trainer op scholen en in de kinderopvang. Het is een makkelijk leesbaar en instructief werkboek geworden voor ieder die op enigerlei wijze sturing geeft aan de verdere ontwikkeling van een gezond kinderopvangbedrijf en haar medewerkers.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Aggy Langedijk
Uitgever
SWP, Uitgeverij B.V.
ISBN
9789088501142
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
111

Beschrijving

Wie dagelijks met kinderen werkt, heeft ook te maken met degenen die achter het kind staan: de ouders of verzorgers. En die zijn van groot belang als het er om gaat hoe er over jouw werk of jouw kinderopvang-organisatie wordt gepraat of gedacht. Immers, zij zijn het die in belangrijke mate het beeld bepalen dat de buitenwereld heeft van de organisatie waar jij werkt.

Goed gestructureerde en heldere communicatie vanuit de doelstellingen van de organisatie is een aandachtspunt dat hoog op de ranglijst dient te staan van een ieder die wil dat er positief wordt geoordeeld over de kinderopvang waar hij of zij werkt.

Aggy Langedijk heeft in Communiceren met ouders? Maak er werk van! alle aspecten van de zo belangrijke communicatie met ouders op een rijtje gezet. Met vele adviezen en voorbeelden uit haar jarenlange praktijk als communicatieadviseur en -trainer op scholen en in de kinderopvang. Het is een makkelijk leesbaar en instructief werkboek geworden voor ieder die op enigerlei wijze sturing geeft aan de verdere ontwikkeling van een gezond kinderopvangbedrijf en haar medewerkers.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Aggy Langedijk
Uitgever
SWP, Uitgeverij B.V.
ISBN
9789088501142
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
111

Pak mee!