Prijs | € 9,95 |
Uitverkocht
Hardback | September 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Isabel Brancq
- Uitgever
- Becht
- ISBN
- 9789023012689
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 62
Beschrijving
Crème brûlée is een klassiek nagerecht – het wordt over de hele wereld gegeten. Het is verrukkelijk van smaak en er zijn dan ook maar weinig mensen die weerstand kunnen bieden aan de perfecte knapperige karamellaag en de koele, romige crème eronder.
Ontdek met dit boek hoe je zelf eenvoudig de heerlijkste crèmes kunt maken, met allerlei bijzondere smaken! Naast het recept voor de traditionele crème brûlée vind je in dit boek talloze crèmes, met pistache, praliné en choco-peer bijvoorbeeld. Andere inspirerende desserts zijn crème caramel, een romig toetje met frambozen en een krokante crème brûlée met chocolade.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Isabel Brancq
- Uitgever
- Becht
- ISBN
- 9789023012689
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 62