Prijs | € 4,99 |
Uitverkocht
Hardback | Juli 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Met mosselen kan je werkelijk alle kanten op: je kunt ze koken en als hoofdgerecht serveren, frituren of bakken en als voorgerecht opdienen of verwerken in soepen en stoofschotels. Dit kookboek staat boordevol ideeën voor het zelfmaken van diverse mosselgerechten, van eenvoudig tot exquis. Van gefrituurde mosselen, Chinese mosselen en pittig-zure mosselsoep tot aardappelgnocchi met pestomosselen, mosselen in bloody mary en in pernod gebakken mosselen.
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036619899
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 97
Beschrijving
Met mosselen kan je werkelijk alle kanten op: je kunt ze koken en als hoofdgerecht serveren, frituren of bakken en als voorgerecht opdienen of verwerken in soepen en stoofschotels. Dit kookboek staat boordevol ideeën voor het zelfmaken van diverse mosselgerechten, van eenvoudig tot exquis. Van gefrituurde mosselen, Chinese mosselen en pittig-zure mosselsoep tot aardappelgnocchi met pestomosselen, mosselen in bloody mary en in pernod gebakken mosselen.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036619899
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 97