Prijs | € 4,99 |
Uitverkocht
Hardback | Januari 2005 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
La Cucina Toscana is een keuken 'semplice'. Eenvoud is haar grootste troef. Bovendien zijn de producten vers en van hoge kwaliteit, en dat gecombineerd met de passie van 'gli Italiani' maakt de gerechten uit de keuken van Toscane om de vingers bij af te likken.
In een handomdraai maak je jouw eigen pesto of tagliatelle met zeevruchten. Konijnenbouten met olijven of haas in tomatensaus, met dit boek erbij durf je het aan! Als je zin hebt in zoet: van Florentijnse taartjes tot vijgen in sinaasappelsaus. Buon Appetito!
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036618397
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 2005
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96
Beschrijving
La Cucina Toscana is een keuken 'semplice'. Eenvoud is haar grootste troef. Bovendien zijn de producten vers en van hoge kwaliteit, en dat gecombineerd met de passie van 'gli Italiani' maakt de gerechten uit de keuken van Toscane om de vingers bij af te likken.
In een handomdraai maak je jouw eigen pesto of tagliatelle met zeevruchten. Konijnenbouten met olijven of haas in tomatensaus, met dit boek erbij durf je het aan! Als je zin hebt in zoet: van Florentijnse taartjes tot vijgen in sinaasappelsaus. Buon Appetito!
In een handomdraai maak je jouw eigen pesto of tagliatelle met zeevruchten. Konijnenbouten met olijven of haas in tomatensaus, met dit boek erbij durf je het aan! Als je zin hebt in zoet: van Florentijnse taartjes tot vijgen in sinaasappelsaus. Buon Appetito!
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036618397
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 2005
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96