Prijs | € 29,99 |
Uitverkocht
Paperback | November 2013 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Willem Asaert, Marc Declerq
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789401409810
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- November 2013
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
Beschrijving
De grootste chefs van België 'België behoort tot de culinaire wereldtop'
- Willem Asaert in Het Belang van Limburg 'Een veelbelovend boek.' - Foodies
Hét meest prestigieuze kookboek over de actuele Belgische topgastronomie.
35 van de grootste Belgische chefs passeren de revue: Peter Goossens, Geert Van Hecke, Johan Segers, Kobe Desramaults, Roger Van Damme, Jeroen Meus, Piet Huysentruyt, etc.
Elke chef bereidt drie meesterlijke signatuurgerechten. Bovendien kun je met de toegankelijkere versies van de recepten ook in de eigen keuken aan de slag.
Belgische chefs openhartig over hun keuken. 3 toprecepten per chef. Gastronomische tips & tricks met stap-voor-stapbeelden
Willem Asaert is de laatste jaren een van de meest gelezen auteurs en heeft al heel wat kookboeken op zijn naam staan. Marc Declercq schrijft culinaire reportages, restaurant- en wijnbesprekingen, recepten voor diverse Belgische en Nederlandse magazines en kranten en is auteur van verschillende gastronomieboeken.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Willem Asaert, Marc Declerq
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789401409810
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- November 2013
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig