Prijs | € 12,99 |
Uitverkocht
Hardback | April 2008 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Sla dit prachtige boek open en laat je meevoeren naar tapasbars, sfeervolle restaurantjes aan de Spaanse kust, gezellige plattelandsherbergen en de warme huiselijke keukens van Spanje. Ontdek hoe kleurig, geurig en smaakvol de Spaanse keuken is.
Dit boek bevat recepten voor alle gelegenheden en voor elk niveau. De complete Spaanse keuken geeft een authentiek voorproefje van de keuken van Spanje, van de immer populaire en verleidelijke tapas tot regionale specialiteiten als Stoofpot van kip met saffraan of een gekoelde Andalusische soep. Ingrediënten en technieken worden uitgebreid toegelicht en verklaard. De duidelijke stap-voor-stapfoto's maken moeilijke recepten voor iedereen toegankelijk, en de schitterende foto's maken dit boek al even fraai als praktisch.
Specificaties
- Uitgever
- Lantaarn B.V., De
- ISBN
- 9789054263753
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- April 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 192
Beschrijving
Sla dit prachtige boek open en laat je meevoeren naar tapasbars, sfeervolle restaurantjes aan de Spaanse kust, gezellige plattelandsherbergen en de warme huiselijke keukens van Spanje. Ontdek hoe kleurig, geurig en smaakvol de Spaanse keuken is.
Dit boek bevat recepten voor alle gelegenheden en voor elk niveau. De complete Spaanse keuken geeft een authentiek voorproefje van de keuken van Spanje, van de immer populaire en verleidelijke tapas tot regionale specialiteiten als Stoofpot van kip met saffraan of een gekoelde Andalusische soep. Ingrediënten en technieken worden uitgebreid toegelicht en verklaard. De duidelijke stap-voor-stapfoto's maken moeilijke recepten voor iedereen toegankelijk, en de schitterende foto's maken dit boek al even fraai als praktisch.
Dit boek bevat recepten voor alle gelegenheden en voor elk niveau. De complete Spaanse keuken geeft een authentiek voorproefje van de keuken van Spanje, van de immer populaire en verleidelijke tapas tot regionale specialiteiten als Stoofpot van kip met saffraan of een gekoelde Andalusische soep. Ingrediënten en technieken worden uitgebreid toegelicht en verklaard. De duidelijke stap-voor-stapfoto's maken moeilijke recepten voor iedereen toegankelijk, en de schitterende foto's maken dit boek al even fraai als praktisch.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Lantaarn B.V., De
- ISBN
- 9789054263753
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- April 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 192