De geboorte van moeder en kind

de eerste jaren van een veranderd leven

Prijs € 23,00

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Riekje Boswijk-Hummel

Paperback | Oktober 1989 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Wanneer een vrouw haar eerste kind krijgt, verandert haar leven zo ingrijpend, dat je met recht kunt zeggen dat zowel de moeder als het kind wordt geboren. De auteur geeft in dit boek een boeiende beschrijving van de processen die plaatsvinden na een geboorte. Puttend uit de ervaringen tijdens de eerste zeven maanden van haar moederschap weet Riekje Boswijk op een heldere manier te beschrijven en te verklaren wat er zich afspeelt tijdens deze eerste jaren. Ze maakt hierdoor niet alleen de postnatale processen begrijpelijker, maar maakt ook duidelijk wat er in latere fasen binnen het gevoelsleven van de vrouw kan spelen. Dit zal vaders zeker ook veel inzicht verschaffen. Ze schetst ook een vaak even verrassend als vertederend beeld van de kinderwereld. De geboorte van moeder en kind is geschreven in een gemakkelijk leesbare stijl en ademt een sfeer van warmte en plezier. Voor iedere vrouw die al korter of langer moeder is of overweegt het te worden en voor iedereen die geïnteresseerd is in wat er bij kinderen leeft. Riekje Boswijk-Hummel is getrouwd en moeder van twee dochters. Samen met haar man Jan Boswijk leidt zij sinds 1980 het Centrum Boswijk, School voor Aandachtsontwikkeling en Transpersoonlijke Psychotherapie. Naast opleiding en nascholing worden er themagroepen, meditatieve groepen, lezingen en andere bijeenkomsten georganiseerd en wordt individuele en groepstherapie gegeven aan mensen die zich bewust willen ontplooien.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Riekje Boswijk-Hummel
Uitgever
Toorts B.V., Uitgeverij, De
ISBN
9789060204948
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 1989
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wanneer een vrouw haar eerste kind krijgt, verandert haar leven zo ingrijpend, dat je met recht kunt zeggen dat zowel de moeder als het kind wordt geboren. De auteur geeft in dit boek een boeiende beschrijving van de processen die plaatsvinden na een geboorte. Puttend uit de ervaringen tijdens de eerste zeven maanden van haar moederschap weet Riekje Boswijk op een heldere manier te beschrijven en te verklaren wat er zich afspeelt tijdens deze eerste jaren. Ze maakt hierdoor niet alleen de postnatale processen begrijpelijker, maar maakt ook duidelijk wat er in latere fasen binnen het gevoelsleven van de vrouw kan spelen. Dit zal vaders zeker ook veel inzicht verschaffen. Ze schetst ook een vaak even verrassend als vertederend beeld van de kinderwereld.

De geboorte van moeder en kind is geschreven in een gemakkelijk leesbare stijl en ademt een sfeer van warmte en plezier. Voor iedere vrouw die al korter of langer moeder is of overweegt het te worden en voor iedereen die geïnteresseerd is in wat er bij kinderen leeft.
Riekje Boswijk-Hummel is getrouwd en moeder van twee dochters. Samen met haar man Jan Boswijk leidt zij sinds 1980 het Centrum Boswijk, School voor Aandachtsontwikkeling en Transpersoonlijke Psychotherapie. Naast opleiding en nascholing worden er themagroepen, meditatieve groepen, lezingen en andere bijeenkomsten georganiseerd en wordt individuele en groepstherapie gegeven aan mensen die zich bewust willen ontplooien.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Riekje Boswijk-Hummel
Uitgever
Toorts B.V., Uitgeverij, De
ISBN
9789060204948
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 1989
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!