De magie van conflicten

maak van je levenswerk een meesterwerk!

Prijs € 24,50

Uitverkocht

Thomas Crum, Thomas F. Crum

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van stress naar succes. Dit boek biedt een krachtige, praktische methode om dit te realiseren. Dit wordt bereikt door middel van meditatie, ademhalings- en andere oefeningen en spel. Thomas Crum geeft een benadering, die deels gebaseerd is op de technieken en principes die gebruikt worden in Aikido en de mind-body discipline. En het werkt: conflicten worden getrotseerd en frustratie wordt getransformeerd tot voldoening. Strijd wordt succes; stress wordt harmonie en het leven op ieder niveau – thuis, werk, persoonlijk, politiek – wordt een meesterwerk.Thomas Crum is een wereldwijd bekende auteur. Hij geeft seminars en beoefent tal van sporten waaronder skiën, golfen en aikido. Hij woont in Aspen, Colorado en is de oprichter en directeur van Aiki Works.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thomas Crum, Thomas F. Crum
Uitgever
Zwerk
ISBN
9789077478332
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
246

Beschrijving

Van stress naar succes. Dit boek biedt een krachtige, praktische methode om dit te realiseren. Dit wordt bereikt door middel van meditatie, ademhalings- en andere oefeningen en spel. Thomas Crum geeft een benadering, die deels gebaseerd is op de technieken en principes die gebruikt worden in Aikido en de mind-body discipline. En het werkt: conflicten worden getrotseerd en frustratie wordt getransformeerd tot voldoening. Strijd wordt succes; stress wordt harmonie en het leven op ieder niveau – thuis, werk, persoonlijk, politiek – wordt een meesterwerk.

Thomas Crum is een wereldwijd bekende auteur. Hij geeft seminars en beoefent tal van sporten waaronder skiën, golfen en aikido. Hij woont in Aspen, Colorado en is de oprichter en directeur van Aiki Works.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thomas Crum, Thomas F. Crum
Uitgever
Zwerk
ISBN
9789077478332
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
246

Pak mee!