Prijs | € 9,95 |
Uitverkocht
Paperback | November 2010 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Een gedetailleerd kookboek waarmee je de kunst van het bakken onder de knie krijgt, met alle nodige informatie voor gegarandeerd perfecte resultaten. Recepten voor alle soorten gebak, van korstdeeg en soezendeeg tot bladerdeeg en strudeldeeg; praktische tips voor het maken van hartige en zoete vullingen en recepten voor heerlijke glazuren en sauzen
Specificaties
- Auteur
- Catherine Atkinson
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789048303298
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- November 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256
Beschrijving
Een gedetailleerd kookboek waarmee je de kunst van het bakken onder de knie krijgt, met alle nodige informatie voor gegarandeerd perfecte resultaten. Recepten voor alle soorten gebak, van korstdeeg en soezendeeg tot bladerdeeg en strudeldeeg; praktische tips voor het maken van hartige en zoete vullingen en recepten voor heerlijke glazuren en sauzen
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Catherine Atkinson
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789048303298
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- November 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256