De overgang als bron van kracht

nieuwe perspectieven en zingeving in de tweede levensfase

Prijs € 27,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Christiane Northrup

Paperback | Maart 2015 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Hoewel Linda de Mol heeft gezegd dat 'de overgang natuurlijk niet sexy temaken is', is er wel degelijk een bevrijdende en bijzonder mooie kant aan de overgang. Christiane Northrup laat in De overgang als bron van kracht niet alleen zien welke veranderingen vrouwen tussen de 45 en 60 kunnen verwachten, maar ook hoe de overgang een nieuwe fase van innerlijke ontwikkeling kan inluiden. Deze nieuwe levensfase is volgens Northrup niet een periode van verlies, maar juist een bron van kracht.Het boek bevat veel praktijkvoorbeelden en een scala van tips en adviezen met betrekking tot bijvoorbeeld voeding en alternatieve therapieën voor opvliegers, stemmingswisselingen, slapeloosheid en andere symptomen van de overgang.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christiane Northrup
Uitgever
Altamira
ISBN
9789401302043
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
576

Beschrijving

Hoewel Linda de Mol heeft gezegd dat 'de overgang natuurlijk niet sexy temaken is', is er wel degelijk een bevrijdende en bijzonder mooie kant aan de overgang. Christiane Northrup laat in De overgang als bron van kracht niet alleen zien welke veranderingen vrouwen tussen de 45 en 60 kunnen verwachten, maar ook hoe de overgang een nieuwe fase van innerlijke ontwikkeling kan inluiden. Deze nieuwe levensfase is volgens Northrup niet een periode van verlies, maar juist een bron van kracht.

Het boek bevat veel praktijkvoorbeelden en een scala van tips en adviezen met betrekking tot bijvoorbeeld voeding en alternatieve therapieën voor opvliegers, stemmingswisselingen, slapeloosheid en andere symptomen van de overgang.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christiane Northrup
Uitgever
Altamira
ISBN
9789401302043
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
576

Pak mee!