Prijs | € 7,99 |
Uitverkocht
Hardback | Februari 2008 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
De geschiedenis van worst en ham. Lekkernijen met worst en ham. Soorten: salami, mortadella, ham, metworst, tataar, pastei, leverworst,
zult, aspic et cetera.
Specificaties
- Auteur
- T. Wehmeyer
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036620345
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Februari 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 296
Beschrijving
De geschiedenis van worst en ham. Lekkernijen met worst en ham. Soorten: salami, mortadella, ham, metworst, tataar, pastei, leverworst,
zult, aspic et cetera.
zult, aspic et cetera.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- T. Wehmeyer
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036620345
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Februari 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 296