Prijs | € 7,99 |
Uitverkocht
Hardback | Januari 2005 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Dit lexicon is een ware liefdesverklaring aan pasta! Je vindt in dit handzame boek alles over de geschiedenis van pasta en de rol van pasta in de Italiaanse keuken, alles wat je moet weten over de productie, het deeg en het zelf maken van pasta, een alfabet van verschillende soorten pasta: van agnolotti tot zitoni. Daarnaasr tips voor het koken, serveren, eten en bewaren van pasta en klassieke pastarecepten, regionale specialiteiten en noedelsoorten uit de hele wereld.
Specificaties
- Auteur
- T. Pehle, B. Andrich
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036618120
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 2005
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 299
Beschrijving
Dit lexicon is een ware liefdesverklaring aan pasta! Je vindt in dit handzame boek alles over de geschiedenis van pasta en de rol van pasta in de Italiaanse keuken, alles wat je moet weten over de productie, het deeg en het zelf maken van pasta, een alfabet van verschillende soorten pasta: van agnolotti tot zitoni. Daarnaasr tips voor het koken, serveren, eten en bewaren van pasta en klassieke pastarecepten, regionale specialiteiten en noedelsoorten uit de hele wereld.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- T. Pehle, B. Andrich
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036618120
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 2005
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 299