En toen werd ik mega-cool-blij!

Handleiding voor ouders en opvoeders om kinderen emotioneel in balans te brengen.

Prijs € 25,72

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Tinne en Viviane Sterckx - Koning

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Viviane Koning en Tinne Sterckx zijn EFT practitioners die dagelijks werken met emotionele stoornissen bij kinderen. In dit, op kindermaat geschreven voor-lees-doe-boek, vertellen zij, aan de hand van herkenbare verhalen, over dagdagelijkse probleempjes van dieren in een bos. Een slingeraap met hoogtevrees, een everzwijntje met verlatingsangst, een kikker met watervrees, een eekhoorntje met een allergie voor eikeltjes enz. Allemaal emoties waar kinderen ook vaak tegenaan lopen.De techniek die zij gebruiken heet EFT (Emotional Freedom Techniques) en stapje voor stapje word je meegenomen in de wondere wereld van inzichten en oplossingen. Voor ouders en grootouders is dit perfect te gebruiken binnen het gezin. Maar ook voor leerkrachten die EFT in de school willen integreren is dit prachtig geïllustreerde boek een niet te missen onderdeel van de klasbibliotheek. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat kinderen, wanneer zij deze techniek gebruiken, zich veel beter kunnen concentreren tijdens de les, de klasgeest merkelijk verbetert en de leerstof makkelijker wordt opgenomen.Ook volwassenen kunnen dezelfde techniek gebruiken en samen met de kinderen emotioneel sterk worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tinne en Viviane Sterckx - Koning
Uitgever
Yanga
ISBN
9789461936837
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
85

Beschrijving

Viviane Koning en Tinne Sterckx zijn EFT practitioners die dagelijks werken met emotionele stoornissen bij kinderen. In dit, op kindermaat geschreven voor-lees-doe-boek, vertellen zij, aan de hand van herkenbare verhalen, over dagdagelijkse probleempjes van dieren in een bos. Een slingeraap met hoogtevrees, een everzwijntje met verlatingsangst, een kikker met watervrees, een eekhoorntje met een allergie voor eikeltjes enz. Allemaal emoties waar kinderen ook vaak tegenaan lopen.
De techniek die zij gebruiken heet EFT (Emotional Freedom Techniques) en stapje voor stapje word je meegenomen in de wondere wereld van inzichten en oplossingen.
Voor ouders en grootouders is dit perfect te gebruiken binnen het gezin. Maar ook voor leerkrachten die EFT in de school willen integreren is dit prachtig geïllustreerde boek een niet te missen onderdeel van de klasbibliotheek. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat kinderen, wanneer zij deze techniek gebruiken, zich veel beter kunnen concentreren tijdens de les, de klasgeest merkelijk verbetert en de leerstof makkelijker wordt opgenomen.
Ook volwassenen kunnen dezelfde techniek gebruiken en samen met de kinderen emotioneel sterk worden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tinne en Viviane Sterckx - Koning
Uitgever
Yanga
ISBN
9789461936837
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
85

Pak mee!