Prijs | € 49,95 |
Uitverkocht
Hardback | September 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
In dit boek van groot formaat, vol kleurenillustraties, wordt de beste Italiaanse keuken voorgesteld. Klassieke Italiaanse producten, aangevuld met informatie over het platteland en de verschillende streken - van de Alpen tot Sicilië- waar deze uitzonderlijke producten vandaan komen.
Specificaties
- Auteur
- Valerio Constanzia
- Uitgever
- Tectum Publishers
- ISBN
- 9789079761111
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Meerdere talen
- Aantal Pagina's
- 461
Beschrijving
In dit boek van groot formaat, vol kleurenillustraties, wordt de beste Italiaanse keuken voorgesteld. Klassieke Italiaanse producten, aangevuld met informatie over het platteland en de verschillende streken - van de Alpen tot Sicilië- waar deze uitzonderlijke producten vandaan komen.
In elk hoofdstuk wordt één van de twintig regio's van Italië belicht, met kenmerkende producten, klassieke recepten en een korte fotoreportage van de streek, over haar geschiedenis, kunst en tradities.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Valerio Constanzia
- Uitgever
- Tectum Publishers
- ISBN
- 9789079761111
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Meerdere talen
- Aantal Pagina's
- 461