Prijs | € 9,95 |
Niet beschikbaar
EPUB met Adobe DRM | December 2015 |
Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Betreft een e-Book met DRM beveiliging met aparte installatie instructie.
Beschrijving
GASTRONOMIE - 9789068828917 De beste stukken uit Elsevier In 1986 vroeg Adriaan van Dis aan Johannes van Dam om medewerker te worden van Elsevier. Sindsdien schrijft Van Dam voor het blad een wekelijkse column over eten, drinken, koken en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast schrijft hij ook langere beschouwende en praktische stukken. Over Michelinsterren, gastroporno, de beste pannen en raspen, het Spaanse genie FerranAdrià en de pootjes van monsieur Boulanger. Ter ere van zijn 25-jarig jubileum bij Elsevier verschijnt een keuze uit zijn beste artikelen, voorafgegaan door een interview met de auteur door Hugo Camps
Specificaties
- Auteur
- Johannes van Dam
- Uitgever
- Elsevier
- ISBN
- 9789035252776
- Formaat
- EPUB met Adobe DRM
- Publicatiedatum
- December 2015
- Bestandsgrootte
- 848178 bytes
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 130
Beschrijving
GASTRONOMIE - 9789068828917 De beste stukken uit Elsevier In 1986 vroeg Adriaan van Dis aan Johannes van Dam om medewerker te worden van Elsevier. Sindsdien schrijft Van Dam voor het blad een wekelijkse column over eten, drinken, koken en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast schrijft hij ook langere beschouwende en praktische stukken. Over Michelinsterren, gastroporno, de beste pannen en raspen, het Spaanse genie FerranAdrià en de pootjes van monsieur Boulanger. Ter ere van zijn 25-jarig jubileum bij Elsevier verschijnt een keuze uit zijn beste artikelen, voorafgegaan door een interview met de auteur door Hugo Camps
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Johannes van Dam
- Uitgever
- Elsevier
- ISBN
- 9789035252776
- Formaat
- EPUB met Adobe DRM
- Publicatiedatum
- December 2015
- Bestandsgrootte
- 848178 bytes Kb
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 130