Prijs | € 14,99 |
Uitverkocht
Hardback | Juni 2011 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Je komt hem steeds vaker tegen in kookwinkels: de rookoven. Hoe werkt die nu eigenlijk? Was het roken van eten vroeger een manier om eten langer houdbaar te maken, tegenwoordig is het een hobby die steeds populairder wordt.
Specificaties
- Auteur
- Cecile Thijssen
- Uitgever
- Kosmos Uitgevers
- ISBN
- 9789021549996
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juni 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 126
Beschrijving
Je komt hem steeds vaker tegen in kookwinkels: de rookoven. Hoe werkt die nu eigenlijk? Was het roken van eten vroeger een manier om eten langer houdbaar te maken, tegenwoordig is het een hobby die steeds populairder wordt. Naast uiteraard vis en vlees kunnen ook groente, kaas, fruit, schaaldieren en noten uitstekend worden gerookt. In deze geheel herziene uitgave zijn de indeling en de receptuur gemoderniseerd.
Het resultaat is een fris en verrassend kookboek met heldere en toegankelijke informatie en met circa 60 duidelijke recepten.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Cecile Thijssen
- Uitgever
- Kosmos Uitgevers
- ISBN
- 9789021549996
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juni 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 126