Gids voor succesvol opvoeden

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Peter Adriaenssens

Paperback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De rol van ouders is vandaag belangrijker dan ooit. In de eenentwintigste eeuw komt er zoveel op jongeren af, en is er nog zo weinig dat we als zeker kunnen beschouwen, dat ouders meer dan ooit de rots in de branding moeten en kunnen zijn. In dit boek houdt de bekende kinderpsychiater Peter Adriaenssens de inzichten uit de succesvolle boeken Opvoeden is een groeiproces en Van hieraf mag je gaan tegen het licht van recent onderzoek en nieuwe wetenswaardigheden. Hij geeft je de kennis door die je als ouder echt nodig hebt, zonder verloren te lopen in details. Hij pleit niet voor de absolute vrijheid, en ook niet voor de harde hand, maar voor 'warme duidelijkheid'. Met deze mix van correcte informatie en leefbare en uitvoerbare adviezen, levert dit boek een goede basis voor effectief ouderschap.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Adriaenssens
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020971538
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
409

Beschrijving

De rol van ouders is vandaag belangrijker dan ooit. In de eenentwintigste eeuw komt er zoveel op jongeren af, en is er nog zo weinig dat we als zeker kunnen beschouwen, dat ouders meer dan ooit de rots in de branding moeten en kunnen zijn.

In dit boek houdt de bekende kinderpsychiater Peter Adriaenssens de inzichten uit de succesvolle boeken Opvoeden is een groeiproces en Van hieraf mag je gaan tegen het licht van recent onderzoek en nieuwe wetenswaardigheden. Hij geeft je de kennis door die je als ouder echt nodig hebt, zonder verloren te lopen in details. Hij pleit niet voor de absolute vrijheid, en ook niet voor de harde hand, maar voor 'warme duidelijkheid'. Met deze mix van correcte informatie en leefbare en uitvoerbare adviezen, levert dit boek een goede basis voor effectief ouderschap.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Adriaenssens
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020971538
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
409

Pak mee!