Het is de gedachte die telt

de kracht van denken, voelen en vertrouwen

Prijs € 19,99

Uitverkocht

D.R. Hamilton

Paperback | November 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op alle mogelijke levensterreinen spelen ons gedachteen gevoelsleven een belangrijke rol. Via biochemische processen, maar ook op energetisch niveau werken gedachten en gevoelens door in ons lichaam, tot zelfs in onze genen en de structuur van ons DNA. Dat is de gedurfde, maar niettemin door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek onderbouwde boodschap van dit boek. Onderwerpen die aan bod komen: genezende werking van gedachtekracht, heling door aanraking, goede vibraties, geheugen van water, liefde en angst, de macht van collectieve intenties, in- en uitschakeling van genen enzovoort. Hamilton schrijft toegankelijk en praktisch. Veel van wat hij beschrijft kunnen we zelf ervaren of toepassen in ons dagelijks leven. Hij moedigt de lezer aan bewust en verantwoordelijk met de kracht van de intentie om te gaan, want we creeren daarmee immers onze eigen werkelijkheid! Hoe gedachten, gevoelens en over-tuigingen onze werkelijkheid bepalen DR. David Hamilton, biochemicus, was aanvankelijk werkzaam in de farmaceutische industrie. Enkele jaren geleden nam hij ontslag en nu houdt hij zich vooral bezig met schrijven, lezingen geven en workshops leiden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
D.R. Hamilton
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020284430
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
185

Beschrijving

Op alle mogelijke levensterreinen spelen ons gedachteen gevoelsleven een belangrijke rol. Via biochemische processen, maar ook op energetisch niveau werken gedachten en gevoelens door in ons lichaam, tot zelfs in onze genen en de structuur van ons DNA. Dat is de gedurfde, maar niettemin door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek onderbouwde boodschap van dit boek. Onderwerpen die aan bod komen: genezende werking van gedachtekracht, heling door aanraking, goede vibraties, geheugen van water, liefde en angst, de macht van collectieve intenties, in- en uitschakeling van genen enzovoort. Hamilton schrijft toegankelijk en praktisch. Veel van wat hij beschrijft kunnen we zelf ervaren of toepassen in ons dagelijks leven. Hij moedigt de lezer aan bewust en verantwoordelijk met de kracht van de intentie om te gaan, want we creeren daarmee immers onze eigen werkelijkheid!
Hoe gedachten, gevoelens en over-tuigingen onze werkelijkheid bepalen
DR. David Hamilton, biochemicus, was aanvankelijk werkzaam in de farmaceutische industrie. Enkele jaren geleden nam hij ontslag en nu houdt hij zich vooral bezig met schrijven, lezingen geven en workshops leiden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
D.R. Hamilton
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020284430
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
185

Pak mee!