Hopsa heisasa

Prijs € 14,90

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Herman Broekhuizen

Hardback | Juli 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Liedjes over de seizoenen komen ieder jaar weer terug. In deze uitgave is een mooie verzameling opgenomen die op veel peuterspeelzalen en kinderdagverblijven wordt gezongen. Liedjes over bloemen die weer gaan bloeien, lekker buiten spelen en in de golven springen. Dan waait de wind ineens over de bladzijden, wordt er druk gespetterd in plassen en is het winter met sneeuw en brandende kaarsjes. Ben je de melodie van een liedje vergeten? Die is snel terug te horen op de cd achter in het boek. In een rustig tempo zingt Saskia Koning door de seizoenen begeleid door stemmig gitaarspel. Samen kijken naar de tekeningen , meezingen , luisteren, dansen en bewegen, alles is mogelijk. Met deze bundel zing en speel je het hele jaar door, thuis en in de opvang.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Herman Broekhuizen
Uitgever
Niño
ISBN
9789085605867
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
92

Beschrijving

Liedjes over de seizoenen komen ieder jaar weer terug. In deze uitgave is een mooie verzameling opgenomen die op veel peuterspeelzalen en kinderdagverblijven wordt gezongen. Liedjes over bloemen die weer gaan bloeien, lekker buiten spelen en in de golven springen. Dan waait de wind ineens over de bladzijden, wordt er druk gespetterd in plassen en is het winter met sneeuw en brandende kaarsjes.

Ben je de melodie van een liedje vergeten? Die is snel terug te horen op de cd achter in het boek. In een rustig tempo zingt Saskia Koning door de seizoenen begeleid door stemmig gitaarspel.

Samen kijken naar de tekeningen , meezingen , luisteren, dansen en bewegen, alles is mogelijk. Met deze bundel zing en speel je het hele jaar door, thuis en in de opvang.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Herman Broekhuizen
Uitgever
Niño
ISBN
9789085605867
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
92

Pak mee!