Ik en autisme

thuis en op school

Prijs € 17,90

Niet beschikbaar

N. van Kordelaar, M. Zwaan

Paperback | Augustus 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ieder kind is uniek en dus ook ieder kind met een autisme spectrum stoornis. In dit interactieve boek kunnen kinderen en jongeren met autisme meer over 'hun' autisme vertellen door aan te geven welke informatie bij hen past. De opdrachten, tips en spelletjes kunnen samen met een meelezer uitgevoerd worden. Autisme uit zich bij iedereen op een andere manier, dat komt in dit boek duidelijk naar voren. Uitgangspunt van dit boek is dat kinderen en jongeren met een autisme spectrum stoornis aan anderen kunnen duidelijk maken wat autisme inhoudt, waardoor meer begrip ontstaat. Door het maken van dit boek leren de kinderen ook zichzelf beter kennen en ze komen meer te weten over autisme. Ook voor ouders, familieleden, studenten en professionals die meer willen weten is dit boek een goede kennismaking met autisme spectrum stoornissen. Het boek is opgezet in samenwerking met dr. Martine F. Delfos.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
N. van Kordelaar, M. Zwaan
Uitgever
Niño
ISBN
9789085605300
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
99

Beschrijving

Ieder kind is uniek en dus ook ieder kind met een autisme spectrum stoornis. In dit interactieve boek kunnen kinderen en jongeren met autisme meer over 'hun' autisme vertellen door aan te geven welke informatie bij hen past. De opdrachten, tips en spelletjes kunnen samen met een meelezer uitgevoerd worden. Autisme uit zich bij iedereen op een andere manier, dat komt in dit boek duidelijk naar voren.

Uitgangspunt van dit boek is dat kinderen en jongeren met een autisme spectrum stoornis aan anderen kunnen duidelijk maken wat autisme inhoudt, waardoor meer begrip ontstaat. Door het maken van dit boek leren de kinderen ook zichzelf beter kennen en ze komen meer te weten over autisme. Ook voor ouders, familieleden, studenten en professionals die meer willen weten is dit boek een goede kennismaking met autisme spectrum stoornissen. Het boek is opgezet in samenwerking met dr. Martine F. Delfos.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
N. van Kordelaar, M. Zwaan
Uitgever
Niño
ISBN
9789085605300
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
99

Pak mee!