Ik weet niet wat ik moet zeggen...

Prijs € 15,50

Levertijd: 5-8 werkdagen

D. Verwaal-Noorlander

Paperback | Augustus 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit in dagboekvorm geschreven boek is het verhaal van Dick en Danille, twee heel normale mensen met een kinderwens. Het boek beschrijft met humor het proces dat je relatie doormaakt als je aan kinderen begint. Danille raakt zwanger en Dick en Danille zijn in de wolken met hun wonder in wording. Maar dan gaat het na ruim 24 weken zwangerschap flink mis. Danille krijgt een hevige bloeding. Hun grootste angst komt uit: hun kindje, een meisje, leeft niet meer. Het meest verschrikkelijke wat je als ouders kan overkomen wordt vol emotie beschreven. Wat dit boek echter ook beschrijft, is hoeveel moois er uit zo`n gebeurtenis kan voortkomen en hoe je met humor een rouwproces kunt doormaken. Uiteindelijk wordt de kinderwens van Dick en Danille toch nog vervuld met een kerngezonde dochter, Sanne. Ook de zwangerschap van Sanne verloopt met bijbehorende gevoelens en spanningen. `Ik weet niet wat ik moet zeggen...` is een boek vol liefde, emoties en een stuk humor, geschreven door Danille, en aangevuld door Dick en familie. Dit boek is een aanrader voor iedereen die een kindje heeft verloren, of die iemand kent die dat heeft meegemaakt. Het leert wat een positieve levensinstelling kan brengen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
D. Verwaal-Noorlander
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051792973
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
148

Beschrijving

Dit in dagboekvorm geschreven boek is het verhaal van Dick en Danille, twee heel normale mensen met een kinderwens. Het boek beschrijft met humor het proces dat je relatie doormaakt als je aan kinderen begint. Danille raakt zwanger en Dick en Danille zijn in de wolken met hun wonder in wording. Maar dan gaat het na ruim 24 weken zwangerschap flink mis. Danille krijgt een hevige bloeding. Hun grootste angst komt uit: hun kindje, een meisje, leeft niet meer. Het meest verschrikkelijke wat je als ouders kan overkomen wordt vol emotie beschreven. Wat dit boek echter ook beschrijft, is hoeveel moois er uit zo`n gebeurtenis kan voortkomen en hoe je met humor een rouwproces kunt doormaken.

Uiteindelijk wordt de kinderwens van Dick en Danille toch nog vervuld met een kerngezonde dochter, Sanne. Ook de zwangerschap van Sanne verloopt met bijbehorende gevoelens en spanningen. `Ik weet niet wat ik moet zeggen...` is een boek vol liefde, emoties en een stuk humor, geschreven door Danille, en aangevuld door Dick en familie.

Dit boek is een aanrader voor iedereen die een kindje heeft verloren, of die iemand kent die dat heeft meegemaakt. Het leert wat een positieve levensinstelling kan brengen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
D. Verwaal-Noorlander
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051792973
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
148

Pak mee!