Kinderopvang met sociale functie

een plaats waar kinderen, ouders, medewerkers en buurt elkaar ontmoeten

Prijs € 18,00

Tijdelijk niet beschikbaar

C. De Kimpe

Paperback | Januari 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe breng je de sociale functie van kinderopvang in de praktijk? De kinderopvang krijgt immers steeds meer te maken met een grotere diversiteit in de samenleving. Kinderopvang toegankelijk maken voor alle kinderen en hun ouders, ook voor de meest kwetsbaren in de samenleving, vormt – naast de economische en pedagogische functie van de kinderopvang – een van de belangrijkste uitdagingen. Dit boek is een inspirerende handleiding voor verantwoordelijken van kinderopvangvoorzieningen die willen werken aan kwaliteit. Het belicht het kind-, ouder-, buurt- en personeelsbeleid en bevat vele getuigenissen, goede praktijkvoorbeelden en foto's uit buurtgerichte kinderopvanginitiatieven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C. De Kimpe
Uitgever
SWP, Uitgeverij B.V.
ISBN
9789088500183
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
158

Beschrijving

Hoe breng je de sociale functie van kinderopvang in de praktijk? De kinderopvang krijgt immers steeds meer te maken met een grotere diversiteit in de samenleving. Kinderopvang toegankelijk maken voor alle kinderen en hun ouders, ook voor de meest kwetsbaren in de samenleving, vormt – naast de economische en pedagogische functie van de kinderopvang – een van de belangrijkste uitdagingen.

Dit boek is een inspirerende handleiding voor verantwoordelijken van kinderopvangvoorzieningen die willen werken aan kwaliteit. Het belicht het kind-, ouder-, buurt- en personeelsbeleid en bevat vele getuigenissen, goede praktijkvoorbeelden en foto's uit buurtgerichte kinderopvanginitiatieven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C. De Kimpe
Uitgever
SWP, Uitgeverij B.V.
ISBN
9789088500183
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
158

Pak mee!