Prijs | € 4,99 |
Niet beschikbaar
EPUB met digitaal watermerk | December 2014 |
Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.
Beschrijving
Na het succes van `Wild & gevogelte brengen we nu `Kip, waarin het uiteraard draait om het meest gegeten stukje vlees in Nederland en België. In dit boek staan 30 recepten met kip van onder meer eigen bodem, bijvoorbeeld de zwartpootkip en het Noord-Hollands hoen. Claartje Lindhout, chefkok van Restaurant Proef, laat zien dat deze klassieke rassen heel veelzijdig, bijzonder en smaakvol zijn bijvoorbeeld in recepten van een caesarsalade, als kipstoof met citroen of... kipkroketjes! Laat de plofkip liggen en ga voor the real thing!
Specificaties
- Auteur
- Claartje Lindhout
- Uitgever
- Becht
- ISBN
- 9789023014201
- Formaat
- EPUB met digitaal watermerk
- Publicatiedatum
- December 2014
- Bestandsgrootte
- 35415468 bytes
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 73
Beschrijving
Na het succes van `Wild & gevogelte brengen we nu `Kip, waarin het uiteraard draait om het meest gegeten stukje vlees in Nederland en België. In dit boek staan 30 recepten met kip van onder meer eigen bodem, bijvoorbeeld de zwartpootkip en het Noord-Hollands hoen. Claartje Lindhout, chefkok van Restaurant Proef, laat zien dat deze klassieke rassen heel veelzijdig, bijzonder en smaakvol zijn bijvoorbeeld in recepten van een caesarsalade, als kipstoof met citroen of... kipkroketjes! Laat de plofkip liggen en ga voor the real thing!
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Claartje Lindhout
- Uitgever
- Becht
- ISBN
- 9789023014201
- Formaat
- EPUB met digitaal watermerk
- Publicatiedatum
- December 2014
- Bestandsgrootte
- 35415468 bytes Kb
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 73