Prijs | € 60,00 |
Uitverkocht
Hardback | April 2014 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789401411011
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- April 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 482
Beschrijving
Het grote kookhandboek van Hotelschool Ter Duinen.
Koken biedt alle basiskennis voor studenten, professionele chefs, amateurchefs en hobbykoks die zich willen professionaliseren in de technieken van het koken.
Koken omvat een uitgebreide vaktermenlijst, alle basistechnieken (met stap-voorstap- foto's) en individuele gerechten. De drie hoofdstukken sluiten nauw bij elkaar aan, wat het boek tot een praktisch werkinstrument maakt. Dit boek wordt dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm - met actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme - en qua inhoud - het boek leunt aan bij de klassieke structuur van de Guide Culinaire.
Hét basiskookhandboek van de gerenommeerde Belgische hotelschool; wordt
gebruikt door de studenten. Met stap-voor-stapbeelden, strakke fotografie en tijdloze opmaak. Luxueuze afwerking Hotelschool Ter Duinen Koken.
Hotelschool Ter Duinen (Koksijde) behoort tot de top van de Europese gastronomiescholen. Sterrenchefs als Geert Van Hecke (De Karmeliet) en Peter Goossens (Hof Van Cleve) volgden er les.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789401411011
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- April 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 482