Prijs | € 29,95 |
Uitverkocht
Hardback | September 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
De Australische kok Adrian Richardson is een gepassioneerde vleesexpert die zijn uitgebreide culinaire kennis graag deelt met anderen. Met Meat brengt hij een ode aan zowel het dier zelf als aan de culinaire waarde van vlees. Richardson onthult alles wat hij weet over rund-, varkens- en lamsvlees, over gevogelte en wild. Hij vertelt waar goed vlees vandaan komt en wat er allemaal gebeurt voor het bij de slager ligt. Hij legt uit hoe je een goede slager vindt en waar je op moet letten als je vlees koopt.
Specificaties
- Auteur
- Adrian Richardson, Lucy Malouf
- Uitgever
- Kosmos Uitgevers
- ISBN
- 9789021545707
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 368
Beschrijving
De Australische kok Adrian Richardson is een gepassioneerde vleesexpert die zijn uitgebreide culinaire kennis graag deelt met anderen. Met Meat brengt hij een ode aan zowel het dier zelf als aan de culinaire waarde van vlees. Richardson onthult alles wat hij weet over rund-, varkens- en lamsvlees, over gevogelte en wild. Hij vertelt waar goed vlees vandaan komt en wat er allemaal gebeurt voor het bij de slager ligt. Hij legt uit hoe je een goede slager vindt en waar je op moet letten als je vlees koopt.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Adrian Richardson, Lucy Malouf
- Uitgever
- Kosmos Uitgevers
- ISBN
- 9789021545707
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 368