Prijs | € 23,50 |
Uitverkocht
Hardback | April 2008 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Dat hobbykoks toe zijn aan een nieuwe manier van koken blijkt wel uit het enorme succes van het boek Cook & Chemist. Na de verrassende presentatie in het toprestaurant van Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel, werden in de eerste maand ruim 7.000 exemplaren van het boek verkocht en waren auteurs Eke Mariën en Jan Groenewold veelvuldig in de media.
Tijdens de vele demonstraties en workshops die de auteurs in het land geven, krijgen zij steeds weer de vraag of er nóg meer recepten zijn waarmee enthousiaste hobbykoks kunnen experimenteren. Het antwoord op deze vraag is Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & Chemist waarin Mariën en Groenewold wederom tal van verrassende en inspirerende recepten geven, uiteraard aangevuld met de kenmerkende tips en weetjes.
Het boek Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & Chemist van Eke Mariën en Jan Groenewold is uitgeroepen tot ‘Best Innovative Cookbook’ en ‘Best Illustrated Cookbook’ bij de Gourmand World Cookbook Awards 2008.
Specificaties
- Auteur
- E. Mariën, J. Groenewold
- Uitgever
- Karakter Uitgevers NF-NL
- ISBN
- 9789061128564
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- April 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 144
Beschrijving
Dat hobbykoks toe zijn aan een nieuwe manier van koken blijkt wel uit het enorme succes van het boek Cook & Chemist. Na de verrassende presentatie in het toprestaurant van Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel, werden in de eerste maand ruim 7.000 exemplaren van het boek verkocht en waren auteurs Eke Mariën en Jan Groenewold veelvuldig in de media.
Tijdens de vele demonstraties en workshops die de auteurs in het land geven, krijgen zij steeds weer de vraag of er nóg meer recepten zijn waarmee enthousiaste hobbykoks kunnen experimenteren. Het antwoord op deze vraag is Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & Chemist waarin Mariën en Groenewold wederom tal van verrassende en inspirerende recepten geven, uiteraard aangevuld met de kenmerkende tips en weetjes.
Het boek Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & Chemist van Eke Mariën en Jan Groenewold is uitgeroepen tot ‘Best Innovative Cookbook’ en ‘Best Illustrated Cookbook’ bij de Gourmand World Cookbook Awards 2008.
Tijdens de vele demonstraties en workshops die de auteurs in het land geven, krijgen zij steeds weer de vraag of er nóg meer recepten zijn waarmee enthousiaste hobbykoks kunnen experimenteren. Het antwoord op deze vraag is Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & Chemist waarin Mariën en Groenewold wederom tal van verrassende en inspirerende recepten geven, uiteraard aangevuld met de kenmerkende tips en weetjes.
Het boek Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & Chemist van Eke Mariën en Jan Groenewold is uitgeroepen tot ‘Best Innovative Cookbook’ en ‘Best Illustrated Cookbook’ bij de Gourmand World Cookbook Awards 2008.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- E. Mariën, J. Groenewold
- Uitgever
- Karakter Uitgevers NF-NL
- ISBN
- 9789061128564
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- April 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 144