Moeder genoeg (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Florine Duif

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De gids voor iedere moeder die op zoek is naar geluk, ruimte en kracht op elk vlak in haar leven. De druk die vrouwen zichzelf opleggen is hoog en wordt nog hoger als we moeder worden; we moeten leuk zijn met de kids, tijd hebben voor onze partner, een fijn sociaal leven hebben en carrière maken. Maar, hoe zit het met je eigen geluk en kun je nog wel genieten? In dit boek gidst Florine je door alle vlakken van je leven heen: werk, vriendschappen, je relatie, maar ook selfcare en je (financiële) gezondheid. Kies wat jij belangrijk vindt, leer om hulp vragen en neem je eigen vrijheid terug. Met veel herkenbare verhalen van andere moeders en zichzelf biedt ze je een nieuw perspectief. Ook geeft Florine tips en concrete tools zodat je weer ademruimte en moed krijgt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Florine Duif
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044978636
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2019
Bestandsgrootte
7166166 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

De gids voor iedere moeder die op zoek is naar geluk, ruimte en kracht op elk vlak in haar leven.
De druk die vrouwen zichzelf opleggen is hoog en wordt nog hoger als we moeder worden; we moeten leuk zijn met de kids, tijd hebben voor onze partner, een fijn sociaal leven hebben en carrière maken. Maar, hoe zit het met je eigen geluk en kun je nog wel genieten? In dit boek gidst Florine je door alle vlakken van je leven heen: werk, vriendschappen, je relatie, maar ook selfcare en je (financiële) gezondheid. Kies wat jij belangrijk vindt, leer om hulp vragen en neem je eigen vrijheid terug.
Met veel herkenbare verhalen van andere moeders en zichzelf biedt ze je een nieuw perspectief. Ook geeft Florine tips en concrete tools zodat je weer ademruimte en moed krijgt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Florine Duif
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044978636
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2019
Bestandsgrootte
7166166 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Pak mee!