Prijs | € 8,99 |
Niet beschikbaar
EPUB met digitaal watermerk | November 2011 |
Beoordeel dit boek ook!Beschrijving
57 heerlijke recepten met tomatenketchup als geheim ingrediënt Het smaakverschil zit 'm vaak in een klein detail - in My secret ingredient cookbook is dat ketchup. Heinz ontving tijdens de wedstrijd 'Heinz My Secret Ingrediënt' tal van recepten van zowel profs als hobbykoks. De origineelste vind je in dit unieke Heinz kookboek, aangevuld met recepten van culinair specialist Stefaan Daeninck. Een supercadeau voor iedereen - van amateurkok tot kookfanaat - die van het pittige sausje houdt.
Specificaties
- Auteur
- Bart van Leuven
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020917611
- Formaat
- EPUB met digitaal watermerk
- Publicatiedatum
- November 2011
- Bestandsgrootte
- 11448130 bytes
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96
Beschrijving
57 heerlijke recepten met tomatenketchup als geheim ingrediënt Het smaakverschil zit 'm vaak in een klein detail - in My secret ingredient cookbook is dat ketchup. Heinz ontving tijdens de wedstrijd 'Heinz My Secret Ingrediënt' tal van recepten van zowel profs als hobbykoks. De origineelste vind je in dit unieke Heinz kookboek, aangevuld met recepten van culinair specialist Stefaan Daeninck. Een supercadeau voor iedereen - van amateurkok tot kookfanaat - die van het pittige sausje houdt.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Bart van Leuven
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020917611
- Formaat
- EPUB met digitaal watermerk
- Publicatiedatum
- November 2011
- Bestandsgrootte
- 11448130 bytes Kb
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96