Niet meer samen

de papa en mama van Jonna en Joris gaan scheiden

Prijs € 12,50

Uitverkocht

L. Klein-Vuijst

Hardback | Maart 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jonna en Joris kunnen het bijna niet geloven: papa en mama gaan scheiden! Joris is boos en Jonna is verdrietig. Zijn ze soms niet lief genoeg geweest? En waar moet hond nu gaan wonen? Dit prentenboek neemt de pijn van een scheiding niet weg en lost het probleem niet op. Wel kan het een hulpmiddel zijn om kinderen in deze moeilijke situatie bij te staan. Bovenal laat het zien dat God altijd blijft, ook als mensen uit elkaar gaan. Linda Klein is werkzaam als orthopedagoge en kinder - en jeugdpsychotherapeute bij de afdeling jeugdzorg van Eleos in Amersfoort. Zij begeleidt ouders, kinderen en jongeren. Nynke Talsma heeft haar sporen als illustratrice verdiend. Ze maakte diverse kinder- en jeugdboekenillustraties voor uitgevers in binnen- en buitenland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
L. Klein-Vuijst
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033830044
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

Jonna en Joris kunnen het bijna niet geloven: papa en mama gaan scheiden! Joris is boos en Jonna is verdrietig. Zijn ze soms niet lief genoeg geweest? En waar moet hond nu gaan wonen?
Dit prentenboek neemt de pijn van een scheiding niet weg en lost het probleem niet op. Wel kan het een hulpmiddel zijn om kinderen in deze moeilijke situatie bij te staan. Bovenal laat het zien dat God altijd blijft, ook als mensen uit elkaar gaan.
Linda Klein is werkzaam als orthopedagoge en kinder - en jeugdpsychotherapeute bij de afdeling jeugdzorg van Eleos in Amersfoort. Zij begeleidt ouders, kinderen en jongeren.
Nynke Talsma heeft haar sporen als illustratrice verdiend. Ze maakte diverse kinder- en jeugdboekenillustraties voor uitgevers in binnen- en buitenland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
L. Klein-Vuijst
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033830044
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Pak mee!