Prijs | € 49,90 |
Uitverkocht
Hardback | Januari 2003 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
De fijnste Japanse keuken, kaiseki ryori, die het Yamazato biedt, is eeuwenoud en gestoeld op zowel minimalistische zenesthetiek als op verfijnde hofcultuur. Het is niet alleen nauw verbonden met de seizoenen van de natuur, maar ook met de feesten van het Japanse volk. In dit boek komen zowel de geschiedenis van kaiseki ryori als de filosofische achtergronden aan bod. Dit boek gaat voorbij aan een eerste introductie tot de Japanse keuken, maar wie zich eenmaal waagt in de poëtische wereld van kaiseki ryori, wil meer weten, zien, ruiken en proeven.
Specificaties
- Auteur
- A. Oshima, P. Faas, K. Cwiertka
- Uitgever
- Imagebooks Factory BV
- ISBN
- 9789058561121
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 2003
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 192
Beschrijving
De fijnste Japanse keuken, kaiseki ryori, die het Yamazato biedt, is eeuwenoud en gestoeld op zowel minimalistische zenesthetiek als op verfijnde hofcultuur. Het is niet alleen nauw verbonden met de seizoenen van de natuur, maar ook met de feesten van het Japanse volk. In dit boek komen zowel de geschiedenis van kaiseki ryori als de filosofische achtergronden aan bod. Dit boek gaat voorbij aan een eerste introductie tot de Japanse keuken, maar wie zich eenmaal waagt in de poëtische wereld van kaiseki ryori, wil meer weten, zien, ruiken en proeven.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- A. Oshima, P. Faas, K. Cwiertka
- Uitgever
- Imagebooks Factory BV
- ISBN
- 9789058561121
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 2003
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 192