€ 39,95 | ||
Prijs | € 19,95 |
Uitverkocht
Hardback | Oktober 2008 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Heston Blumenthal is een van de beroemdste chef-koks ter wereld. Hij heeft naam gemaakt met originele en volgens sommige bizarre creaties zoals Slakkenpap met in stikstof geklutst ei & baconroomijs in zijn internationaal vermaarde restaurant de Fat Duck. Maar Heston besloot dat het tijd was om terug te gaan naar zijn wortels en zijn creatieve taltent te richten op het heruitvinden van een aantal vertrouwde maar vaak slecht bereide gerechten. In deel twee geeft hij nu zijn fascinerende, originele en inspirerende kik op acht nieuwe klassiekers in het Britse culinaire erfgoed.
Hij maakt een reis terug in de tijd op zoek naar de ontwikkeling van de trifle. Heston probeert via gesprekken met deskundigen en op basis van zijn eigen culinaire en wetenschappelijke onderzoeken uit te vinden wat nu precies de perfecte versie is van deze favoriete gerechten.
Specificaties
- Auteur
- H. Blumenthal
- Uitgever
- Good Cook B.V.
- ISBN
- 9789073191563
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 320
Beschrijving
Heston Blumenthal is een van de beroemdste chef-koks ter wereld. Hij heeft naam gemaakt met originele en volgens sommige bizarre creaties zoals Slakkenpap met in stikstof geklutst ei & baconroomijs in zijn internationaal vermaarde restaurant de Fat Duck. Maar Heston besloot dat het tijd was om terug te gaan naar zijn wortels en zijn creatieve taltent te richten op het heruitvinden van een aantal vertrouwde maar vaak slecht bereide gerechten. In deel twee geeft hij nu zijn fascinerende, originele en inspirerende kik op acht nieuwe klassiekers in het Britse culinaire erfgoed.
Hij maakt een reis terug in de tijd op zoek naar de ontwikkeling van de trifle. Heston probeert via gesprekken met deskundigen en op basis van zijn eigen culinaire en wetenschappelijke onderzoeken uit te vinden wat nu precies de perfecte versie is van deze favoriete gerechten.
Hij maakt een reis terug in de tijd op zoek naar de ontwikkeling van de trifle. Heston probeert via gesprekken met deskundigen en op basis van zijn eigen culinaire en wetenschappelijke onderzoeken uit te vinden wat nu precies de perfecte versie is van deze favoriete gerechten.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- H. Blumenthal
- Uitgever
- Good Cook B.V.
- ISBN
- 9789073191563
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 320