OverHolland 10

Prijs € 24,50

Uitverkocht

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De serie OverHolland is een uitgave van uitgeverij SUN architecture en de afdeling Architectuur van de Faculteit Bouwkunde TU Delft. In OverHolland worden typologische en morfologische studies naar de architectuur van de Hollandse stad bijeen gebracht. De serie heeft niet alleen de belangstelling van architecten en stedenbouwkundigen, maar ook van stadshistorici en geografen. OverHolland 10/11 is grotendeels gewijd aan het onderzoek ‘Twaalf eeuwen ruimtelijke transformatie in het westen van Nederland in zes kaartbeelden’ van o.a. Guus Borger en Reinout Rutte. Daarnaast bijdragen van Nikki Brand, Kim Zweerink, Esther Gramsbergen, Freek Schmidt en Roberto Cavallo. Over Holland 10/11 sluit af met 2 boekbesprekingen van Herman van Bergeijk en Anton Kos.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
SUN
ISBN
9789085067375
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

De serie OverHolland is een uitgave van uitgeverij SUN architecture en de afdeling Architectuur van de Faculteit Bouwkunde TU Delft. In OverHolland worden typologische en morfologische studies naar de architectuur van de Hollandse stad bijeen gebracht. De serie heeft niet alleen de belangstelling van architecten en stedenbouwkundigen, maar ook van stadshistorici en geografen.

OverHolland 10/11 is grotendeels gewijd aan het onderzoek ‘Twaalf eeuwen ruimtelijke transformatie in het westen van Nederland in zes kaartbeelden’ van o.a. Guus Borger en Reinout Rutte. Daarnaast bijdragen van Nikki Brand, Kim Zweerink, Esther Gramsbergen, Freek Schmidt en Roberto Cavallo. Over Holland 10/11 sluit af met 2 boekbesprekingen van Herman van Bergeijk en Anton Kos.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
SUN
ISBN
9789085067375
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
272

Pak mee!