Pas op, kijk uit !

voorkom de meest voorkomende kinderongevallen

Prijs € 21,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Fieke Slee, Marielle Vehmeijer

Paperback | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voorkom ongelukken in en om het huis In Pas op, kijk uit! wijzen de auteurs ouders en verzorgers op de meest voorkomende ongelukken met kinderen, in en om het huis. Het zijn juist deze ongelukken uit onverwachte hoek die elk jaar vele levens van kinderen eisen, terwijl ze relatief eenvoudig te vermijden zijn. De auteurs, beiden arts en moeder, weten uit eigen ervaring hoe gemakkelijk bepaalde situaties zich kunnen voordoen. Door de inbreng van waargebeurde verhalen hopen zij dat andere ouders en verzorgers zich met de diverse scenario’s kunnen identificeren. Want de de normale gedachte is toch: zoiets overkomt mij niet. Bevat twee uitneembare pagina’s met belangrijke eerstehulpadviezen Heldere illustraties met uitleg bij te verrichten handelingen Boek is onderdeel van internationaal project Prevention Comes First Fieke Slee-Wijffels is kinder-intensivist; zij was jarenlang werkzaam op kinder-intensive care-units in Nederland en Engeland. Zij is moeder van 3 kinderen en woont in Groot-Brittannië. Mariëlle Vehmeijer-Heeman is chirurg en moeder van 3 dochters. Zij is gepromoveerd op de behandeling van brandwondenpatiënten.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fieke Slee, Marielle Vehmeijer
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000339693
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Voorkom ongelukken in en om het huis

In Pas op, kijk uit! wijzen de auteurs ouders en verzorgers op de meest voorkomende ongelukken met kinderen, in en om het huis. Het zijn juist deze ongelukken uit onverwachte hoek die elk jaar vele levens van kinderen eisen, terwijl ze relatief eenvoudig te vermijden zijn.

De auteurs, beiden arts en moeder, weten uit eigen ervaring hoe gemakkelijk bepaalde situaties zich kunnen voordoen. Door de inbreng van waargebeurde verhalen hopen zij dat andere ouders en verzorgers zich met de diverse scenario’s kunnen identificeren. Want de de normale gedachte is toch: zoiets overkomt mij niet.

  • Bevat twee uitneembare pagina’s met belangrijke eerstehulpadviezen
  • Heldere illustraties met uitleg bij te verrichten handelingen
  • Boek is onderdeel van internationaal project Prevention Comes First

Fieke Slee-Wijffels is kinder-intensivist; zij was jarenlang werkzaam op kinder-intensive care-units in Nederland en Engeland. Zij is moeder van 3 kinderen en woont in Groot-Brittannië.

Mariëlle Vehmeijer-Heeman is chirurg en moeder van 3 dochters. Zij is gepromoveerd op de behandeling van brandwondenpatiënten.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fieke Slee, Marielle Vehmeijer
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000339693
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Pak mee!