Prijs | € 29,99 |
Uitverkocht
Hardback | Juli 2009 |
Beoordeel dit boek ook!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Jeroen Meus, Joost Tack
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020984804
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 294
Beschrijving
Jeroen Meus serveert dit najaar opnieuw het lievelingskostje van beroemdheden in Plat Préféré, zijn Belgische veelbekeken en verfrissend culinaire programma.
Topkok Jeroen Meus gaat in het gelijknamige boek op zoek naar het favoriete gerecht van veertien fascinerende bekende figuren uit het recente verleden, van Roald Dahl en Freddie Mercury over Jacques Brel en Briek Schotte tot Louis de Funès en Salvador Dali. Wat was hun visie over koken, hoe zat het met hun eigen kooktalent en waarom hielden ze nu net van dat specifieke gerecht? Jeroen Meus verzamelt antwoord op al deze vragen, dompelt zich onder in hun leefwereld en bereidt uiteindelijk hun 'plat préféré' zelf, op een unieke locatie die nauw verband houdt met de iconen in kwestie.
Met... meer dan 45 originele recepten om zelf de handen uit de mouwen te steken. Een passionele en gastronomische ontdekkingsreis door België, Europa en zelfs Amerika.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Jeroen Meus, Joost Tack
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020984804
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 294