Prijs | € 28,99 |
Uitverkocht
Hardback | September 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Sergio Herman, Quinten Lange
- Uitgever
- Terra
- ISBN
- 9789089890603
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 192
Beschrijving
Sergio Herman wederom Chef van het Jaar! Veertig recepten met Zeeuwse producten van de driesterrenkok.
De mooiste Zeeuwse producten op een rij: van oester tot zeekraal, van mossel tot moerbij. De recepten zijn bijzonder en tegelijk goed maakbaar voor de thuiskok. Veel informatie over 'culinair' Zeeland: Waarom Oosterscheldekreeft? Hoe pluk ik zelf zeekraal? En natuurlijk 'Welke Zeeuwse wijn past het best bij een goede oester?'
De opzet van het boek leidt de lezer langs de landschappen van Zeeland: van de kust tot de kwelders en van de polders tot de gaarden. Het Zeeuwse land is sfeervol gefotografeerd door Kris Vlegels, die ook de culinaire fotografie heeft gedaan.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Sergio Herman, Quinten Lange
- Uitgever
- Terra
- ISBN
- 9789089890603
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 192