Prijs | € 25,50 |
Uitverkocht
Hardback | Maart 2015 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Ria Simons
- Uitgever
- Uitgeverij Akasha
- ISBN
- 9789460151156
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Maart 2015
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
Beschrijving
Rauw eten (of raw food) wordt ook in 'de Lage Landen' steeds populairder. Bij rauw eten wordt de voeding niet verhit boven de 45 °C. Alle enzymen, vitaminen en mineralen blijven behouden en werkzaam. De recepten in dit oorspronkelijk Nederlandse boek houden rekening met de energiebehoefte van mensen in ons leefgebied en onze seizoenen. Er wordt veelal gewerkt met producten die dicht bij huis geproduceerd worden. Dit boek schetst een weg dwars door de rauwe keuken, waarbij al snel duidelijk wordt hoeveel voordelen en inspiratie de rauwe keuken biedt.
- Meer dan 120 recepten voor voor-, hoofd- en nagerechten
- Toegespitst op de leefwijze in Nederland en België
- Praktische tips voor het omschakelen naar de rauwe-voedingsstijl
Ria Simons deed een opleiding in de natuurgeneeskundige voedingsleer. Vanuit interesse en passie voor voeding heeft zij zich volledig in de voedingsstijl van rauw eten verdiept.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Ria Simons
- Uitgever
- Uitgeverij Akasha
- ISBN
- 9789460151156
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Maart 2015
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig