Prijs | € 19,95 |
Uitverkocht
Hardback | Mei 2013 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Lizet Kruyff, Judith Baehner
- Uitgever
- Good Cook B.V.
- ISBN
- 9789461430830
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Mei 2013
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 192
Beschrijving
Bijzonder en mooi kookboek met geschiedenis.
Gefascineerd door het kookschrift van Rijntje Biljardt uit 1840 - met daarin recepten voor zowel de dagelijkse kost van de burger als de keuken van de elite - begonnen Lizet Kruyff en Judith Baehner ruim 2 jaar geleden hun zoektocht naar het verhaal achter dit bijzondere boekje. En dat leverde dit prachtige kookboek 'Rijntje, De Koksaffaire' op over het leven en eten in de 19e eeuw. Met spannende, historische, maar vooral lekkere en toegankelijke recepten!
Schol met eiersaus, eend met ingelegde komkommers, gele erwtensoep met spek en worst; 19e-eeuwse gerechten die met de seizoenen meegaan en voor ieder moment van de dag; van vlees, groente en visgerechten tot desserts.
Er worden tips gegeven over de verkrijgbaarheid van de ingrediënten en welke alternatieven ter
vervanging kunnen worden gebruikt. Hoe je producten bewaart en inmaakt en wat je zelf makkelijk kunt verbouwen (ook in de stad).
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Lizet Kruyff, Judith Baehner
- Uitgever
- Good Cook B.V.
- ISBN
- 9789461430830
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Mei 2013
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 192