Prijs | € 8,95 |
Uitverkocht
Hardback | Februari 2014 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Hanteer de tips uit dit seizoenskookboek voor het maken van sandwiches en broodjes en ze worden gegarandeerd een culinair succes!De receptuur - dat afkomstig is uit de keuken van een van Parijs' meest gewaardeerde broodjeszaken: L'Épicerie Générale - gaat uit van werken met goe-de, biologische en lokale producten. Pure smaken, dát is waar het om draait.Ciabatta met courgette en geitenkaas, baguette met spinazie of rauwe ham of landbrood met gedroogde worst en olijven; de meest sublieme en originele broodjes en sandwiches maak je voortaan eenvoudig zelf.
Specificaties
- Auteur
- Maud Zilnyk
- Uitgever
- Good Cook B.V.
- ISBN
- 9789461430885
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Februari 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 72
Beschrijving
Hanteer de tips uit dit seizoenskookboek voor het maken van sandwiches en broodjes en ze worden gegarandeerd een culinair succes!
De receptuur - dat afkomstig is uit de keuken van een van Parijs' meest gewaardeerde broodjeszaken: L'Épicerie Générale - gaat uit van werken met goe-de, biologische en lokale producten. Pure smaken, dát is waar het om draait.
Ciabatta met courgette en geitenkaas, baguette met spinazie of rauwe ham of landbrood met gedroogde worst en olijven; de meest sublieme en originele broodjes en sandwiches maak je voortaan eenvoudig zelf.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Maud Zilnyk
- Uitgever
- Good Cook B.V.
- ISBN
- 9789461430885
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Februari 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 72