Prijs | € 15,00 |
Uitverkocht
Hardback | November 2011 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Deel 1: van aardappel tot fazant
aardappel, aardbei, ananas, ansjovis, appel, asperge, bloedappelsien, chilipeper, courgette, doperwt, duif, ei en fazant.
Specificaties
- Auteur
- Sergio Herman, Marc Declercq
- Uitgever
- Minestrone
- ISBN
- 9789490028336
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 112
Beschrijving
Deel 1: van aardappel tot fazant
aardappel, aardbei, ananas, ansjovis, appel, asperge, bloedappelsien, chilipeper, courgette, doperwt, duif, ei en fazant.
"Ik ga voor haalbare en creatieve recepten met dagelijkse producten. Probeer eens m'n toast met een gepocheerd eitje en grijze garnaaltjes."
Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Sergio Herman, Marc Declercq
- Uitgever
- Minestrone
- ISBN
- 9789490028336
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 112