Prijs | € 15,00 |
Uitverkocht
Hardback | November 2011 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Deel 3: van oester tot zeetong
oester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn, xerez-azijn, yoghurt en zeetong.
Specificaties
- Auteur
- Sergio Herman, Marc Declercq
- Uitgever
- Minestrone
- ISBN
- 9789490028350
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 112
Beschrijving
Deel 3: van oester tot zeetong
oester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn, xerez-azijn, yoghurt en zeetong.
"Met schelpdieren kan je lekkere bereidingen maken. Ik ben gek van scheermesjes kort gebakken in de schelp. Of wat denk je van oesters in shisovinaigrette en rammenas?"
Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Sergio Herman, Marc Declercq
- Uitgever
- Minestrone
- ISBN
- 9789490028350
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 112