Stel je eens voor. Het grote kernkwaliteitenspel

Prijs € 39,99

Uitverkocht

Daniel Ofman, Albert Heemeijer

Juni 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

'Stel je eens voor!'- het grote kernkwaliteitenspel - is gebaseerd op het door Daniel Ofman geïntroduceerde kernkwadrant waar tienduizenden mensen in Nederland op de een of andere manier al kennis mee hebben gemaakt. Het inzicht dat het kernkwadrant oplevert, geeft zelfvertrouwen. Het maakt je meer bewust van je kernkwaliteiten, je eigen-aardigheden en je uitdagingen.Door een combinatie van 3 dobbelstenen, 40 beschrijvingen van dagelijkse situaties, 218 gevarieerde opdrachten, 80 levensmotto’s, 80 kwaliteiten of uitdagingen en 80 valkuilen of allergieën, ontstaat een spel waarbij diepgang en humor elkaar afwisselen. Hierbij is het verhaal achter de uitgevoerde opdracht belangrijker dan de uitvoering zelf. Het gaat niet over goed of slecht, maar over oorspronkelijkheid, spontaniteit, vertrouwen en contact.* Een ideaal interactief bordspel voor jong en oud* Van de auteur van 'Bezieling en kwaliteit in organisaties', waar meer dan 100.000 exemplaren van zijn verkocht* Kennis van je kernkwaliteiten levert je de energie die je laat groeien en bloeien* Ontelbare varianten, steeds anders, steeds verrassend

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Daniel Ofman, Albert Heemeijer
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021546322
Bindwijze
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

'Stel je eens voor!'- het grote kernkwaliteitenspel - is gebaseerd op het door Daniel Ofman geïntroduceerde kernkwadrant waar tienduizenden mensen in Nederland op de een of andere manier al kennis mee hebben gemaakt. Het inzicht dat het kernkwadrant oplevert, geeft zelfvertrouwen. Het maakt je meer bewust van je kernkwaliteiten, je eigen-aardigheden en je uitdagingen.
Door een combinatie van 3 dobbelstenen, 40 beschrijvingen van dagelijkse situaties, 218 gevarieerde opdrachten, 80 levensmotto’s, 80 kwaliteiten of uitdagingen en 80 valkuilen of allergieën, ontstaat een spel waarbij diepgang en humor elkaar afwisselen. Hierbij is het verhaal achter de uitgevoerde opdracht belangrijker dan de uitvoering zelf. Het gaat niet over goed of slecht, maar over oorspronkelijkheid, spontaniteit, vertrouwen en contact.

* Een ideaal interactief bordspel voor jong en oud
* Van de auteur van 'Bezieling en kwaliteit in organisaties', waar meer dan 100.000 exemplaren van zijn verkocht
* Kennis van je kernkwaliteiten levert je de energie die je laat groeien en bloeien
* Ontelbare varianten, steeds anders, steeds verrassend

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Daniel Ofman, Albert Heemeijer
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021546322
Bindwijze
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!